вторник, 7 юни 2016 г.

Хладилник с фризер Либхер - по какво се различават уредите според цените?

Уредите с марка Либхер значително се различават по цената. Всеки ценови диапазон гарантира качество и това е общото между всички уреди, но ако трябва да сме напълно честни, за всеки клиент идеалното решение е различно. Не винаги високата цена ще ви даде това, от което се нуждаете. Ето какво представляват уредите от различните ценови диапазони.

Разликата на цените на влияе ли на уредите - хладилник с фризер Liebherr
Цени между 300 и 400 лева

Ако си търсите хладилник с фризер Либхер на цена между 300 и 400 лева, не се отчайвайте. Това е напълно постижимо и такива цени действително има. Престижната немска марка хладилници иска да задоволи своите клиенти, независимо от техните финансови възможности, така че дори и при тези цени можете да намерите хладилник с фризер.

Разбира се, цената предполага по-малки размери и по-малко екстри, Тези уреди най-често са с височина под един метър, но имат капацитет от около 120 - 130 литра, което е доста внушително за малките им размери. Обикновено имат малка хладилна камера (фризер) в горната част на уреда, който може да побере основно най-необходимото.

Цени между 400 и 600 лева

При този ценови диапазон мижете да си купите хладилник с фризер Либхер, при който фризера се намира отделно от хладилника и се отваря от отделна врата. Обикновено фризерът е малък и няма голям капацитет, но все пак тези уреди са чувствително по-големи от тези в предишната категовия. Изборът в този диапазон е сравнително малък.

Цени между 600 и 800 лева

Тук можете да откриете доста прилични предложения, а уредите на практика не са лишени от нищо. Разнообразието става все по-голямо, а качествата на уредите започват да се набиват на очи все повече, правейки хладилниците да изглеждат по-луксозни.

Цени между 800 и 1200 лева

Според добре запознати, тези цени са най-добрите, защото на практика уредите в този диапазон имат абсолютно всичко. Те са доста луксозни и наистина си струват парите, обикновено капацитетът им е доста голя. В този ценови диапазон можете да си купите хладилник с фризер Либхер с човешки ръст от над 180 сантиметра, а фризерите свободно могат да заменят покупката на отделен уред дори и при домакинства с по-големи потребности.

Цени над 1200 лева

Във височина цените на хладилниците могат а достигнат няколко хиляди лева, но над тази граница обикновено получавате не толкова съществени функции, колкото екстри и допълнителни функции, с които немския бранд глези своите по-заможни клиенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар