понеделник, 6 юни 2016 г.

Какво да очаквам от Liebherr CP 3523

Какво да очакваме от новия хладилник е нещо, което всеки потребител се пита. Тук сме изложили няколко често срещани въпроса и техните отговори:

- Защо да избера хладилник Liebherr CP 3523?


Какво да очакваме от Liebherr CP 3523
Уредът Liebherr CP 3523 е максимално близък до това, което би било за потребителите съвършения уред. Той предлага удобство на всяко ниво и при това е много достъпен като цена.

- Колко време ще запази Liebherr CP 3523 продуктите при спиране на електроподаването?


Всеки човек в един или друг момент може да се сблъсква с проблеми с електроподаването. Ако това се случи и вашият уред не запази студеният въздух вътре, рискувате да загубите голямо количество хранителни продукти.

Както е известно, след като една храна е размразена веднъж, то тя не може втори път да се замрази отново. Ако няма как да сготвите и консумирате всичко във фризера, вие ще трябва да се освободите от всички продукти, които така или иначе ще се развалят ако не бъдат консумиране.

Ако сте от домакинствата, които пазарят за дълъг период от време, това може да е проблем, но с Liebherr CP 3523 няма от какво да се безпокоите, защото уредът поддържа всичко както си е в продължение на около25 часа след спиране на тока.

- Мога ли да съхранявам във фризера продуктите отделно?


Liebherr CP 3523 притежава във фризера три отделни кутии. Те позволяват да съхранявате три различни вида продукти без да ги смесвате на едно място.

Много хора например не желаят да замразяват пресни плодове и зеленчуци до сурово месо и това наистина не е редно, особено ако след това плодовете и зеленчуците няма да минават термична обработка.

В такъв случай това дори може да донесе риск за здравето! Ето защо Liebherr CP 3523 предлага три отделни кутии, в които да съхранявате всичко както си му е реда.

- Колко често да размразявам Liebherr CP 3523?


Както може би вече знаете, хладилник Liebherr CP 3523 е с ръчно размразяване. Това означава, че поддържането му в годно за работа състояние е ваша грижа и вие трябва да се справите с размразяването.

То трябва да се прави един път в годината, като понякога може да се наложи да се извършва по-често или по-рядко. Размразяването трае 24 часа, след което фризерът следва да се почисти добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар